PENGESKABE, SIKRINGSSKABE OG BRANDSKABE

Hos Nordjysk Låseteknik kan du få hjælp og vejledning til at vælge det helt rigtige sikringsskab, pengeskab eller brandskab til at beskytte dine, eller din virksomheds, værdier. Hvad enten du ønsker at sikre dig mod tyveri, brand eller begge dele, kan vi levere det helt rigtige kvalitetsskab til opgaven.

Man kan ikke vurdere kvaliteten af et sikringsskab på udseende eller pris, hvorfor det kan være en svær opgave at vælge et værdiopbevaringsskab. Vi kan hjælpe dig med den opgave, så du får den rigtige beskyttelse af dine værdier, hvad enten det drejer sig om uvurderlige papirer, penge, digital backup eller noget helt andet.

Sikringsskabe i bedste kvalitet

Alle de skabe vi sælger leveres fra anerkendte virksomheder i Danmark eller Tyskland, og vi lægger vægt på kun at levere skabe af god kvalitet, og stadig til konkurrencedygtige priser. Alle vores sikringsskabe, pengeskabe og brandskabe er selvfølgelig testede og vi er også godkendt til at montere skabe efter forsikringsbranchens krav.

Skal du bruge et sikringsskab?

Vi kan leverer sikringsskabe i alle størrelser og med alle godkendelsesniveauer. Kontakt os på tlf. 70 26 58 58 og hør nærmere!

Bemærk at vi også kan være behjælpelige med Ruko låsebilnøgleroplukningomkodning af låsesikring af vinduer og meget mere.

Top