RUKO LÅSE

Ruko / Assa Abloy er førende leverandør af låsesystemer

Hos Nordjysk Låseteknik anvender vi produkter fra Ruko / Assa Abloy, som er en af Danmarks førende leverandører af låse, nøgler og adgangskontrol.

Ruko leverer opdaterede løsninger inden for aflåsning, og derfor anbefaler vi vores kunder at vælge Ruko låse, når de skal investere i sikkerhed.

 

Meget mere end nøgler

Logoet er kendt fra deres nøgler, men Ruko er meget mere end det. De er en del af Assa Abloy, en af verdens førende leverandører af komplette sikringsløsninger.

Assa Abloy tilbyder specialiserede løsninger til både boliger, institutioner og erhvervsbyggeri.

 

Konstant nye produkter

Ruko / Assa Abloy udvikler hele tiden nye produkter og systemer med den nyeste teknologi. Hos Nordjysk Låseteknik har vi et tæt samarbejde med leverandøren og sørger for, at vores låsesmede løbende bliver uddannet i at arbejde med det store produktsortiment, så vi kan tilbyde dig de bedste løsninger.

 

Få råd og vejledning

I dag findes der rigtig mange forskellige muligheder for sikring af døre, og der er derfor ingen årsag til at begrænse sig, når det gælder din sikkerhed.

Vi tilbyder mange elektroniske låsesystemer, så du for eksempel kan sikre din dør med en chip i stedet for en nøgle. Du kan også downloade en app og via den kontrollere, hvem der får adgang til dit hjem eller virksomhed.

Mangler du vejledning? Kontakt os på telefon 70 26 58 58. Vi servicerer kunder i Aalborg, Nørresundby og omegn.

 

Bemærk at vi også kan være behjælpelige med bilnøgleroplukningomkodning af låsesikringsskabsikring af vinduer og meget mere.

Top