OMKODNING AF LÅS

 

Når låsen skal omkodes eller udskiftes

Der kan være flere grunde til, at du ønsker ny lås og nøgler. Vi anbefaler omkodning eller udskiftning af låsen i tilfælde af, at:   

  • nøglen er blevet tabt.
  • du foretrækker samme nøgle til alle døre i boligen.
  • du er i tvivl om, hvor mange nøgler fra din bolig der kan være i omløb.
  • låsen er slidt eller gammel , og det derfor udgør en større risiko for ulovlig indtrængen.

Fordelen er, at du får et højere sikkerhedsniveau af boligen. Måske er du i tvivl om, hvorvidt din lås trænger til en udskiftning eller omkodning. I så fald kan vi hos Nordjysk Låseteknik hjælpe dig med at gennemgå aflåsningen af din bolig og vurdere, hvorvidt de trænger til en opgradering.

 

Omkodning af låsesystemer

Et låsesystem kan være en smart løsning, hvis du ønsker at benytte den samme nøgle til alle låse i dit hjem eller din virksomhed.

Med et låsesystem, om det er mekanisk eller elektronisk, har du kun brug for én nøgle til alle døre. Du slipper dermed for at rende rundt med et stort nøglebundt.  Låsesystemer bruges derfor også ofte i virksomheder. Der opnås komfort og fuld kontrol over, hvem der har adgang til virksomheden.

 

Har du brug for vejledning?

Er du i tvivl, om dine låse trænger til en omkodning, eller hvilket låsesystem du skal vælge, så ring til os på telefon 70 26 58 58. Vi tilbyder både elektroniske og mekaniske låsesystemer. Du er velkommen til at besøge os i vores butik på Thorndahlsvej 5 i Aalborg, hvis du mangler vejledning.

Bemærk at vi også kan være behjælpelige med bilnøgler, Ruko låseoplukningpengeskabsikring af vinduer og meget mere.

Top