Nordjysk Låseteknik A/S overtages af Prosero Security Group

Med virkning fra 1. oktober 2021 overtages Nordjysk Låseteknik A/S af Prosero Security Group. Nordjysk Låseteknik integreres i den landsdækkende sikrings- og sikkerhedsvirksomhed ACTAS A/S, der har været en del af Prosero siden 2019. Hermed udnyttes kompetencer og faciliteter i rationel synergi.

Nordjysk Låseteknik A/S er en traditionsrig specialvirksomhed, som er kendt for godt håndværk og god kundeservice overalt i landsdelen:
- Som professionelle låsesmede har vi gennem årene løst mange sikringsopgaver for både erhverv, private og offentlige virksomheder, fortæller John Berg, som er indehaver af Nordjysk Låseteknik A/S.

For John og Tove Berg og deres erfarne medarbejdere giver det nye ejerskab også nye faglige muligheder: - Vi ser frem til at blive tilknyttet ACTAS, som helt klart er markedsleder, når det gælder udvikling og installation af sikringssystemer. For kunderne betyder det flere fordele, eftersom medarbejderne følger med og varetager de samme funktioner efter overtagelsen - nu med en stærk og dynamisk organisation i ryggen.

Hos ACTAS og Prosero glæder man sig over familieforøgelsen:

- Det bliver en forstærkning af vores afdeling for mekanisk sikring, som har været i en rivende udvikling de seneste år, siger Jørgen B. Kronborg, der er adm. direktør for ACTAS A/S. - Vi ser frem til at udbygge og fremme afdelingen med de kompetencer vi får tilført, så John og de øvrige dygtige medarbejdere er absolut velkomne på holdet, lyder det fra en tilfreds direktør.

ACTAS A/S er landsdækkende med salgs- og serviceafdelinger i Aalborg, Aarhus, Skive, Fredericia, København og Hårlev, og virksomheden råder over eget udviklings- og projekteringscenter.
ACTAS er en del af Prosero Security Group, som er en af Nordens førende og største sikringsvirksomheder. Prosero Security Group er repræsenteret i alle de Nordiske lande på mere end 90 lokationer, og har samlet flere end 1000 medarbejdere. Prosero forener den lokale tilstedeværelse og iværksætterskabet med styrken ved nordisk best practice, kombineret med den store organisations kompetencer, robusthed og udviklingsstyrke.

Pressekontakt:
Jørgen Brix Kronborg
Adm. direktør
Mobil (+45) 4080 8384
jbk@actas.dk

 

 

Top