OM OS

Nordjysk Låseteknik A/S er en familieejet virksomhed. John Berg er anden generation og har stået for den daglige drift siden han overtog virksomheden i 1986.

Drivkraften hos Nordjysk Låseteknik er faglig stolthed, glæden ved håndværket og god kundeservice. Lige i hjertet af Nordjylland, ved foden af Limfjordbroen, ligger butik og værksted centralt placeret og kan servicere hele regionen.

Uanset om du ønsker bedre sikring af dine private bolig, eller om du har ansvaret for låsesystemet i et helt boligselskab, kan du altid forvente at blive mødt af professionelle og veluddannede medarbejdere.

Vi er en professionel låsesmed og løser alle sikringsopgaver, fra fremstilling af nøgler, oplukning og omkodning af låse, til større låse- og adgangskontrolsystemer. Vi forhandler, udover RUKO og ABLOY sikringsprodukter - også mange andre fabrikater. Vi kan også hjælpe med totalsikring af vinduer og alle typer af døre.

Service og erfaring i særklasse

Nordjysk Låseteknik er en del af det landsdækkende samarbejde i Låsegruppen Danmark og er endvidere medlem af Dansk Låsesmede Forening.

Virksomheden blev i 2008 kvalitetscertificeret efter ISO 9001:2008 og har gennem mange år stillet knowhow og erfaring til rådighed ved uddannelse af låsesmedelærlinge og efteruddannelse i branchen.

Vi har erfaringen til at reparere en antik lås i en gammel mahognidør, knowhow til at beregne et komplekst låsesystem med højeste sikkerhed og fingeren på pulsen i forhold til moderne nøglefrie låsesystemer.

Hos Nordjysk Låseteknik A/S kan du have tillid til at vi arbejder samvittighedsfuldt og udviser den ansvarlighed og pli, som opgaven kræver.

Er du i tvivl om hvordan din opgave kan løses, så kontakt os på tlf. 70 26 58 58.

Top