SIKRINGSSKABE

Formålet med et sikringsskab er primært at sikre værdigenstande, IT-udstyr, arbejdsredskaber eller papirdokumenter mod tyveri og indbrud. Det er en nem og sikker løsning, da sikringsskabet vil gøre livet surt for indbrudstyven og mindske sandsynligheden for, at han kommer afsted med værdigenstandene.

På den måde kan et sikringsskab være med til at skabe ro og tryghed i hverdagen, da du og dine medarbejdere kan stole på, at der er styr på tingene. Samtidig vil du også kunne forlade din arbejdsplads med ro i maven, når du ved, at diverse vigtige værdier altid er opbevaret sikkert.

Sikringsskabe til diverse formål

 

Sikringsskabe til diverse formål

Sikringsskabe fås i mange forskellige varianter og til forskellige formål. Du kan eksempelvis få et sikringsskab indrettet til computere eller andet IT-udstyr, værdier og penge, nøgler eller lignende. Skal dit sikringsskab tjene et vigtigt formål, skal du endelig kontakte os, så vi kan guide dig til at finde den bedste løsning ud fra netop dine behov.

Hos Nordjysk Låseteknik har vi desuden sikringsskabe i alle størrelser og til alle godkendelsesniveauer, så vi har helt sikkert et skab til dig. Vi forhandler primært sikringsskabe fra anerkendte danske og tyske producenter, og vi lægger altid vægt på at levere god kvalitet til vores kunder samt at kunne tilbyde gode konkurrencedygtige priser.

Få et sikringsskab hos Nordjysk Låseteknik

Har du brug for et sikringsskab til dine værdigenstande, står vi hos Nordjysk Låseteknik altid klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med løsninger til både private og til virksomheder, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde det helt rigtige sikringsskab.

Kontakt os i dag på tlf.: 70 26 58 58, hvor vi sidder klar til at rådgive dig. Alternativt kan du sende en forespørgsel ved at udfylde formularen her, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Top