PENGESKABE

Hos  Nordjysk Låseteknik har vi et stort udvalg af pengeskabe på alle sikringsniveauer - også skabe, som er forsikringsgodkendte til erhverv. Hvad enten du ønsker at sikre dig mod tyveri, brand eller begge dele kan vi levere det helt rigtige pengeskab til opgaven.

Et almindeligt pengeskab sikrer dine værdifulde genstande, så en potentiel indbrudstyv ikke vil kunne få fingrene i dem. Vi har dog også et stort udvalg af brandsikre pengeskabe, som både sikrer mod indbrud og brand. Ved at vælge et pengeskab, som er brandsikker, vil du kunne beskytte vigtige dokumenter, elektroniske enheder og lignende, hvis der skulle opstå brand i hjemmet eller i din virksomhed.

Pengeskabe med og uden lås

 

Pengeskab med kode

Når du skal vælge det rigtige pengeskab til dig, skal du overveje hvilken type lås, du ønsker. Du kan blandt andet få et pengeskab med elektronisk kodelås, så du ikke behøver at have styr på en nøgle. Du bestemmer selv kodeordet til pengeskabet, og du kan altid ændre det, hvis du ønsker. Det er derfor en brugervenlig og nem løsning til især virksomheder, hvor der måske er behov for, at flere personer skal have adgang til pengeskabet. Samtidig er det nemt og hurtigt at skifte koden, så tidligere medarbejdere og lignende ikke længere har adgang. 

Pengeskab med nøgle

Du kan også vælge at have en nøgle til dit pengeskab. Denne metode er både populær og brugervenlig. Der er ikke et kodeord, som du skal huske på, og der er ingen risiko for at dit pengeskab løber tør for strøm, så du ikke kan få det låst op, når du har brug for det. 

Bestil dit forsikringsgodkendte pengeskab i dag

Man kan ikke vurdere kvaliteten af et pengeskab på udseende eller pris, hvorfor det kan være en svær opgave at vælge det rigtige pengeskab til værdiopbevaring. 

Hos Nordjysk Låseteknik er vi kvalitetscertificeret og har gennem mange år stillet knowhow og erfaring til rådighed for vores kunder, både erhvervs- og privatkunder, og derfor kan du trygt stole på, at vi hjælper dig med at finde den helt rigtige beskyttelse til dine værdier. Vi forhandler primært pengeskabe fra anerkendte virksomheder i Danmark og Tyskland, og vi lægger altid vægt på kvalitet og konkurrencedygtige priser, så du kan få den rette løsning, hvad end du ønsker et pengeskab som er brandsikkert, med kode eller noget helt tredje. Kontakt os allerede i dag på tlf.: 70 26 58 58 eller send en forespørgsel ved at udfylde formularen her

Top