BRANDSKABE

Et brandskab beskytter indholdet mod brand og varme. Det er derfor særlig velegnet til opbevaring af diverse kontrakter og andre papirbaserede dokumenter, som du har behov for at have liggende fysisk. Du kan også få brandskabe, hvori du kan have elektroniske enheder og forskellige datamedier.

Hos Nordjysk Låseteknik har vi et stort udvalg af brandskabe til både private og erhverv, så du kan sikre dine ejendele med høj affektionsværdi eller virksomhedens vigtige dokumenter mod brand. Vi forhandler primært brandskabe, som er dansk og tyskproduceret, og vi lægger altid vægt på at kunne tilbyde brandskabe af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så du kan få brandsikret det, du ønsker.

Brandskabe der overholder alle krav

 

Brandskabe som overholder krav

Brandskabe skal leve op til forskellige krav og have en godkendelse, så du som kunde kan være sikker på, at det brandskab, du køber, også vil kunne sikre dine dokumenter eller lignende mod brand. Vi forhandler hos Nordjysk Låseteknik brandskabe, der opfylder test til både papirindhold, data og negativer, men hvis du vil høre mere om de forskellige specifikationer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Få brandsikret dine ejendele

Nordjysk Låseteknik er en kvalitetscertificeret virksomhed, og vi står altid til klar til at rådgive dig. Vi har mange års erfaring i branchen og dermed en masse knowhow på området, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige brandsikre løsning til enten din virksomhed eller din private bolig.

Skal du have et brandskab, så du kan sikre papirindhold, data eller negativer mod brand og varme, kan du kontakte os allerede i dag på tlf.: 70 26 58 58 eller send en forespørgsel ved at udfylde formularen her

Top